Tök Jó Konyha

Karácsonyi menü 2. – A DESSZERT

Karácsony nem telhet el édesség nélkül. Azt hiszem ebben egyet érthetünk. Idén sem szeretném kihagyni a menü ezen pontját, így hát gondoskodom róla, hogy legyen Tök Jó Konyhás süti is asztalon. Emlékeztek még a Protein Tortára? Nos, én ezt alakítottam át karácsonyossá. Íme:   Hozzávalók: Az alaphoz: 300ml Kókusztej (konzerv) 200g barnarizs liszt 6 szem… Tovább »

Egy kis luxus néha mindenkinek jár

Lazac Mustáros-Kókusz szósszal, lencsesaláta körettel   Igen tudom, nagyon is flancosan hangzik a cím, és tisztában vagyok vele, hogy a lazac nem tartozik az olcsó kategóriájú élelmiszerek közé – sem otthon, sem itt Angliában. Ugyanakkor tartom magam ahhoz is, hogy néha-néha bizony mindenkinek lehet “úrias” étel az asztalán. Alkalmakkor, ünnepekkor, vagy egyszerűen amikor úgy érzed,… Tovább »

Villámgyors Csokikrém és/vagy Csokis Jégkrém

Ahogy az a címből is sejthető, ismét kettő az egyben receptet hoztam Nektek. Csakúgy, mint a múltkori Karácsonyi tallérok és Almahajók esetében, most is ugyanazon alapanyagokból két különböző stílusú nyalánkságot készíthettek el – nagyon egyszerűen és gyorsan. Az egyetlen gondom ezzel a két édességgel, hogy képtelenség ellenállni nekik ezért igaz, hogy gyorsan elkészülnek, de annál… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!