Tök Jó Konyha

Töltött Gomba

  Ezzel a fogással igazán nem kell sokáig bíbelődni. Hamar elkészül, finom és laktató!  Hozzávalók: 4 szép nagy tölteni való gomba 250g Túró 6-7 szem aszalt paradicsom 1 kisebb fej vöröshagyma 1db tojás kevéske olívaolaj egy marék petrezselyem só és bors ízlés szerint   Elkészítés: A gombákat megpucoljuk, megmossuk, szárukat eltávolítjuk (de ne dobjuk ki!),… Tovább »

Töltött Gomba Mézes Répaágyon

Hogy valami finomat, gyorsat és különlegeset varázsoljunk az asztalra, nem feltétlenül kell egy Jamie Olivernek lennünk. Ez a fincsi töltött gomba szuperül fest tálalásnál, és roppant könnyen összedobható. Íme:   Hozzávalók: 2 főre 4 szép nagy fej tölteni való gomba A szószhoz (töltelékhez): 1 konzerv vesebab (400g) 1 konzerv paradicsom (400g) 2 gerezd fokhagyma 1… Tovább »

Újhagymás Töltött Gomba

Hozzávalók 2 főre: 6db tölteni való gomba /ha a nagyfejű gombát részesíted előnyben, akkor elég maximum 4db – étvágytól függően 🙂 4db újhagyma 2 gerezd foghagyma 1 nagyobb zöldpaprika (nem a csípős verzió) 4 evőkanál paradicsompüré 1 evőkanál olivaolaj 1 teáskanál szezámolaj só. bors ízlés szerint 1 kis kávéskanál őrölt kömény egy nagy marék friss,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!